Virksomhed / Skræddersyet forløb

Skræddersyet forløb

Er der et fokus du ikke ser nævnt men som du ønsker at arbejde med?
 
-  Konflikthåndtering
-  Fyring af medarbejder
-  Styre succes
-  Strategi - forandring- håndtering
 
 
Ring og tal med os. Vi laver skræddersyet forløb til mange virksomheder og har derfor mange kompetencer til at byde ind med det helt rigtige for jer. 
 
Vores konsulenter er fagligt klædt på og vi har derfor mulighed for at skræddersy netop det forløb du og din virksomhed har brug for. Vi har stor erfaring på området og dette gør, at vi er i stand til at levere jer muligheden for reelle indsigter samt integrere de forandringer I ønsker. Vi kan sammensætte forløbet efter de temaer og områder som I ønsker at udvikle eller bedre til. Du vil møde et kyndigt observerende team der giver mulighed for, at alle aktiviteter med hestene skaber grobund for nye muligheder på en unik måde. 
 
Udover vores kompetancer med heste assisteret læring (EAL) virksomhedskompetencer og certificerede coaches, kan vi også tilbyde kompetent rådgivning indenfor følgende områder: 
 
API - Appreciative Inquery 
NLP - Neuro Linguistic Programming
DISK Profiler
Pathfinder/Stifinder
IVK - Ikke Voldlig Kommunikation
Meditation
 
Hestenge laver teamudvikling forløb over én eller flere dage, afhængig af Jeres behov og proces. Vi afholder kursus fra timer til dage - afhængig af hvilket emne der arbejdes med. Så der er rig chance for at finde en form der passer jer. 
 
Ring til Karina Bjerreman på 40366217 for mere information. 
Hestenge
Skovsbyvej 16
5492 Vissenbjerg
Telefon: +45 40366217
Cvr: 26980224
+45 65968118
 
 
:
CAPTCHA Image
 
 
Hestenge | CVR: 26980224 | Skovsbyvej 16, 5492 Vissenbjerg  | Tlf.: +45 40366217 | info@hestenge.dk